Tunnbrödswrap med sallad, keso och rostbiff

Denna tunnbrödswrap är en snabb och enkel rätt som passar perfekt till lunch eller middag. Med en fyllning av krämig keso, fransk senap, färsk gräslök och kryddor, tillsammans med skivade potatisar, sallad, rostbiff och tomater, blir det en smakrik och mättande måltid. Du kan även byta ut rostbiffen mot skinka, kalkon eller pastrami om du föredrar det.

⏱️
20 min
Tillagningstid
💰
25 kr~
Kostnad
🔥
350 kcal
Kalorier
🍗
20g
Protein
🍞
45g
Kolhydrater
🥑
10g
Fett

Ingredienser

  • 250 g cottage cheese
  • 2 tsk fransk senap
  • 0.5 dl skuren gräslök
  • 0 salt och peppar
  • 5 st kokta kalla potatisar
  • 100 g sallad
  • 8 skivor stekt rostbiff i tunna skivor
  • 4 st tomater
  • 4 bitar mjukt tunnbröd

Instruktioner

  • Blanda keso med senap, gräslök, salt och peppar. Skala potatisarna och skiva dem tillsammans med tomaterna.
  • Bred ut kesoröran på tunnbröden. Lägg på sallad, skivad potatis, rostbiff och tomater. Rulla ihop bröden och servera.
NötfriSojafriÄggfriFiskfriSkaldjursfri
Loading rating...