Traditionell tunnbrödsrulle med korv
En klassisk svensk snabbmatsrätt som kombinerar mjukt tunnbröd med varmkorv, potatismos och smakrika tillbehör som senap, ketchup och bostongurka. Perfekt för en snabb och mättande måltid.
⏱️
30 min
Tillagningstid
💰
20 kr~
Kostnad
🔥
450 kcal
Kalorier
🍗
15g
Protein
🍞
50g
Kolhydrater
🥑
20g
Fett
Ingredienser
- 4 port Pulvermos eller färdigt potatismos
- 1 st Gul lök
- 1 st Lagerblad
- 5 st Svartpepparkorn
- 8 st Varmkorvar
- 4 bitar Mjukt tunnbröd
- 4 msk Senap
- 4 msk Tomatketchup
- 4 msk Bostongurka
Instruktioner
- Förbered potatismoset enligt anvisningarna på förpackningen.
- Skala och skiva löken. Koka upp vatten tillsammans med lök, lagerblad och pepparkorn. Låt det sjuda några minuter. Lägg i korvarna och värm dem på låg värme.
- Fördela potatismos, korv, senap, ketchup och bostongurka på tunnbröden. Rulla eller vik ihop dem.
NötfriSojafriÄggfriFiskfriSkaldjursfri
Loading rating...