Färgglad risonisallad
Denna färgglada risonisallad är en fräsch och smakrik rätt som passar perfekt som lunch eller lätt middag. Med en blandning av risoni, paprika, fänkål, salladslök, tomater och bladspenat, toppad med dill och vitlök, får du en härlig kombination av smaker och texturer. Salladen är enkel att tillaga och kan serveras både varm och kall.
⏱️
30 min
Tillagningstid
💰
25 kr~
Kostnad
🔥
350 kcal
Kalorier
🍗
10g
Protein
🍞
50g
Kolhydrater
🥑
10g
Fett
Ingredienser
- 3 dl risoni
- 1 st röd paprika
- 1 st fänkål
- 5 st salladslök
- 4 st tomater
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 msk olivolja
- 1 påse bladspenat
- 1 dl hackad dill
Instruktioner
- Koka risonin enligt anvisningarna på förpackningen i rikligt med vatten.
- Skölj och skär alla grönsaker i bitar.
- Fräs grönsakerna i olivolja och pressa över vitlöken.
- Häll av vattnet från risonin och blanda med de frästa grönsakerna, sköljd bladspenat och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.
LaktosfriMjölkfriNötfriSojafriÄggfriFiskfriSkaldjursfriVeganskVegetariskCleanPescetarian
Loading rating...