Bröd med Sardeller
Bröd med sardeller är en enkel och smakrik förrätt som passar perfekt till tapasbordet. Denna rätt kombinerar krispigt stekt bröd med en smakrik tomat- och vitlöksblandning, toppad med sardeller för en extra smakdimension. Perfekt för att imponera på gästerna med minimal ansträngning.
⏱️
20 min
Tillagningstid
💰
15 kr~
Kostnad
🔥
150 kcal
Kalorier
🍗
5g
Protein
🍞
15g
Kolhydrater
🥑
10g
Fett
Ingredienser
- 8 skivor Baguette eller formbröd
- 25 g Smör
- 200 g Krossade tomater
- 1 st Vitlöksklyftor
- 0.5 krm Salt
- 0.5 krm Peppar
- 1 msk Olivolja
- 55 g Sardeller
Instruktioner
- Stek brödskivorna i smör tills de blir gyllenbruna.
- Sila av de krossade tomaterna och lägg dem i en skål. Pressa vitlöken och blanda med tomaterna. Tillsätt salt, peppar och olivolja.
- Fördela tomatblandningen på brödskivorna och toppa med en sardellfilé på varje.
NötfriSojafriÄggfriSkaldjursfriPescetarian
Loading rating...