Bröd med Sardeller

Bröd med sardeller är en enkel och smakrik förrätt som passar perfekt till tapasbordet. Denna rätt kombinerar krispigt stekt bröd med en smakrik tomat- och vitlöksblandning, toppad med sardeller för en extra smakdimension. Perfekt för att imponera på gästerna med minimal ansträngning.

⏱️
20 min
Tillagningstid
💰
15 kr~
Kostnad
🔥
150 kcal
Kalorier
🍗
5g
Protein
🍞
15g
Kolhydrater
🥑
10g
Fett

Ingredienser

  • 8 skivor Baguette eller formbröd
  • 25 g Smör
  • 200 g Krossade tomater
  • 1 st Vitlöksklyftor
  • 0.5 krm Salt
  • 0.5 krm Peppar
  • 1 msk Olivolja
  • 55 g Sardeller

Instruktioner

  • Stek brödskivorna i smör tills de blir gyllenbruna.
  • Sila av de krossade tomaterna och lägg dem i en skål. Pressa vitlöken och blanda med tomaterna. Tillsätt salt, peppar och olivolja.
  • Fördela tomatblandningen på brödskivorna och toppa med en sardellfilé på varje.
NötfriSojafriÄggfriSkaldjursfriPescetarian
Loading rating...