Baguette med rökt fisk och kokt ägg

En enkel och smakrik baguette fylld med rökt fisk, kokta ägg och rucolasallad. Perfekt för en snabb lunch eller picknick. Denna rätt kombinerar krispigt bröd med krämig majonnäs och proteinrika ingredienser för en balanserad måltid.

⏱️
15 min
Tillagningstid
💰
25 kr~
Kostnad
🔥
350 kcal
Kalorier
🍗
20g
Protein
🍞
30g
Kolhydrater
🥑
15g
Fett

Ingredienser

  • 300 g rökt fisk (t.ex. regnbågslax)
  • 4 st baguetter
  • 1 msk lättmajonnäs
  • 4 st hårdkokta ägg
  • 50 g rucolasallad

Instruktioner

  • Skär baguetterna på längden och bred ut majonnäsen på den undre halvan.
  • Skala och skiva de kokta äggen, och lägg dem på brödet.
  • Dela den rökta fisken i mindre bitar och placera dem ovanpå äggen. Toppa med rucolasallad.
LaktosfriMjölkfriNötfriSojafriSkaldjursfriCleanPescetarian
Loading rating...