Ansjovisrullar

Ansjovisrullar är en smakrik och enkel rätt som passar perfekt som förrätt eller lätt lunch. Denna rätt kombinerar surimi, ansjovis och fräscha grönsaker i en krämig sås, allt inlindat i mjuka tortillabröd. Servera gärna med en kall öl för en komplett upplevelse.

⏱️
20 min
Tillagningstid
💰
20 kr~
Kostnad
🔥
150 kcal
Kalorier
🍗
10g
Protein
🍞
12g
Kolhydrater
🥑
8g
Fett

Ingredienser

  • 1 burk Surimi i lake
  • 1 burk Ansjovisfiléer
  • 2 st Salladslökar
  • 2 dl Gräddfil
  • 0.5 dl Majonnäs
  • 1.5 tsk Pressad citron
  • 1 krm Mald vitpeppar
  • 1 knippa Dill
  • 8 st Små tortillabröd

Instruktioner

  • Låt surimin rinna av och skär den i mindre bitar. Låt ansjovisen rinna av och dela den i små bitar. Skölj och strimla salladslöken.
  • Blanda gräddfilen med majonnäs och citronsaft. Vänd ner surimi, ansjovis och lök. Smaka av med salt och peppar.
  • Skölj och strimla salladen. Plocka små kvistar från dillen. Fördela salladen på tortillabröden.
  • Klicka på ansjovisröran och strö över dillkvistarna. Vik ihop till wraps och servera, gärna med kall öl.
NötfriSojafriPescetarian
Loading rating...