Amerikanska Revbensspjäll
Amerikanska revbensspjäll är en klassisk grillrätt som är perfekt för sommarens grillfester. Revbensspjällen kokas först i buljong för att bli riktigt möra och sedan penslas de med en smakrik grillolja innan de grillas till perfektion. Servera med coleslaw och en fräsch grönsallad för en komplett måltid.
⏱️
75 min
Tillagningstid
💰
50 kr~
Kostnad
🔥
600 kcal
Kalorier
🍗
40g
Protein
🍞
10g
Kolhydrater
🥑
45g
Fett
Ingredienser
- 1.5 kg Tjocka revbensspjäll
- 1.5 l Köttbuljong (vatten + tärning)
- 2 msk Soja
- 1 msk Olja
- 0.5 dl Hackade kryddörter
- 2 msk Mango chutney
- 1 portion Coleslaw
- 1 portion Grönsallad
Instruktioner
- Servera med coleslaw och grönsallad.
- Förkokning: Koka revbensspjällen långsamt i buljong i cirka en timme eller tills köttet lätt lossnar från benen. Skumma av under tiden. Ta upp revbensspjällen och låt dem rinna av. Skär dem i bitar.
- Blanda ingredienserna till grilloljan. Pensla bitarna med oljan. Grilla revbensspjällen i 6-8 minuter per sida (eller 30 minuter per sida om de är råa).
GlutenfriLaktosfriMjölkfriNötfriÄggfriFiskfriSkaldjursfriLCHFKeto
Loading rating...